Uudiskiri Instagram Facebook
 
Siseelunditest toite

Maksapanniroog

Wok-roog. Maksapanniroog kännumamplite, porru, paprika, selleri ja hiina kapsaga.

20-40 min

Retsept
portsjonile
100 g veisemaks
5 dl Kännumampel
0.125 tk Porrulauk
0.25 tk roheline paprika
0.25 tk punane paprika
0.5 vart Varsseller
Hiina kapsas
0.75 sl õli
0.0625 dl sojakaste
0.125 dl vesi
0.25 sl fariinsuhkur
0.25 dl créme fraiche
0.125 tl Must pipar
0.125 tl Majoraan
Ürdisool
Eemalda maksalt kile ja lõika nii maks kui ka aedviljad õhukesteks, tuletikusarnasteks ribadeks. Pruunista maks põgusalt kuumas õlis ja tõsta pannilt ära. Pane pannile seened (kasuta ainult kännumamplite kübaraid) ja aedviljaribad, pruunista pisut ning lisa sojakastet, vee ja fariinsuhkrusegu. Lase küpseda umbes 5 minutit. Lisa pannile maks, koor ja maitseained. Keeda mõni minut. Kontrolli maitset, soola juurde ilmselt pole vaja lisada, kuna sojakaste annab paraja soolasuse. Serveeri värvika maksapanniroa juurde keedetud riisi.

KOMMENTAARID

siksu1 25.veeb 2005 11:41
Tegin eile oma perele. Mees ja mina jäime väga rahule. Lapsed vingusid veidi nende aedviljade üle, mis seal panniroas olid (üks isegi koukis kõik need välja). Seega väike nõuanne siia: kui teie peres on vingatseid, kes aedviljaroogadest eriti ei hooli, siis pange mainitud köögivilju (paprika, seller, hiinakapsas jt) retseptis etteantud kogusest vähem.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes