Uudiskiri Instagram Facebook
 
Siseelunditest toite

Praetud maks

Praetud maks koorekastme ja praetud sibularõngastega.
kuni 20 min
Retsept
portsjonile
125 g maks
1 sl jahu
0.5 tk Sibul
0.5 dl 10% rõõsk koor
sool
purustatud must pipar
Lõika maks 1 cm paksusteks viiludeks, maitsesta soola ja pipraga. Kasta viilud jahusse ning prae küllaltki kõrgel kuumusel mõlemalt poolt pruuniks. Kalla otsekohe peale rõõsk koor ja lase 5 minutit haududa. Soovi korral keera viiludel vahepeal teine külg. Lõika sibulad 5 mm paksusteks rõngasteks ning pruunista teisel pannil kuumas õlis. Serveerimisel pane igale maksaportsjonile pannikastet ja sibularõngaid.

KOMMENTAARID

pipi 02.jaan 2010 23:09
Tuli väga maitsev ja maks oli mõnusalt pehme.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes