Lihatoidud  » Siseelunditest toite

Praetud maks

Keskmine hinne: 4.08 Allikas: Eesti köök.
Praetud maks koorekastme ja praetud sibularõngastega.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 1 portsjon
Lõika maks 1 cm paksusteks viiludeks, maitsesta soola ja pipraga. Kasta viilud jahusse ning prae küllaltki kõrgel kuumusel mõlemalt poolt pruuniks. Kalla otsekohe peale rõõsk koor ja lase 5 minutit haududa. Soovi korral keera viiludel vahepeal teine külg. Lõika sibulad 5 mm paksusteks rõngasteks ning pruunista teisel pannil kuumas õlis. Serveerimisel pane igale maksaportsjonile pannikastet ja sibularõngaid.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
pipi 02.jaan 2010 23:09
Tuli väga maitsev ja maks oli mõnusalt pehme.
1