Lihatoidud  » Siseelunditest toite

Vasikaneerud sibulate ja kartulitega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Rahvaste toite.
Belgia roog. Ahjus hautatud vasikaneerud sibulate ja kartulitega.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 1 portsjon
Neerud lõigatakse pooleks, pestakse ja tahendatakse. Pekk lõigatakse kuubikuteks, praetakse. Pekirasvas praetakse esmalt sibulad ümberringi helekollaseks, tõstetakse välja. Siis praetakse tükeldatud neerud ja lõpuks kartulid. Viimaseid ei pruunistata, vaid poolpehmed kartulid segatakse neerude ja sibulatega. Lisatakse või, sool, pipar ja veidi vett ning hautatakse praeahjus pehmeks. Kui toiduained on pehmed, lisatakse purustatud kadakamarjad ja 5 minutit hiljem konjak või džinn.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
kuido 13.veeb 2005 13:07
ei ole proovinud aga tundub hea
1