Uudiskiri Instagram Facebook
 
Siseelunditest toite

Vasikaneerud sibulate ja kartulitega

Siseelunditest toite

Vasikaneerud sibulate ja kartulitega

Rahvaste toite.
PrindiSoovita sõbrale
Belgia roog. Ahjus hautatud vasikaneerud sibulate ja kartulitega.

40-60 min

Retsept
portsjonile
600 g vasikaneerud
100 g pekk
10 tk väike sibul
10 tk väike kartul (soovitatav värske kartul)
1 sl või
sool
Must pipar
5 tk Kadakamarjad
1 sl konjak või džinn
vesi või puljong
Neerud lõigatakse pooleks, pestakse ja tahendatakse. Pekk lõigatakse kuubikuteks, praetakse. Pekirasvas praetakse esmalt sibulad ümberringi helekollaseks, tõstetakse välja. Siis praetakse tükeldatud neerud ja lõpuks kartulid. Viimaseid ei pruunistata, vaid poolpehmed kartulid segatakse neerude ja sibulatega. Lisatakse või, sool, pipar ja veidi vett ning hautatakse praeahjus pehmeks. Kui toiduained on pehmed, lisatakse purustatud kadakamarjad ja 5 minutit hiljem konjak või džinn.

KOMMENTAARID

kuido 13.veeb 2005 13:07
ei ole proovinud aga tundub hea
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes