Lihatoidud  » Siseelunditest toite

Hautatud süda

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Serveeri hautatud südant sibularõngastega.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
Pruunista süda või-õlisegus ja tõsta hautamisnõusse. Vala juurde keev vesi, maitseained ja lase 4 tundi haududa. Vastavalt vajadusele lisa juurde keevat vett. Südame hautamine võtab tõesti tunde, et see pehmeneks ning hautamise aeg on antud siin tinglikult. Enne serveerimist lõika süda viiludeks ja paku koos pannil võis pruunistatud sibularatastega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
nakits 10.okt 2008 16:43
Mina ostan Tallegi kanasüdameid, neid lihtne praadida ja maitsvad ja ka paras amps. Serveerid taldrikul koos hiinakapsa, tomati , kurgi, saiakuubikute või seesami seemnetega. Kastmed vabal valikul, kas majoneesi või õliga.
1