Lihatoidud  » Siseelunditest toite

Neeruhõrgutis

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Parimad kodused toidud.
Hautatud neerud koorekastmes.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Leota neere piimas üle öö. Poolita neerud ja lõika kääridega välja kelmed. Pese neere soojas vees käega pigistades ning kuivata need majapidamispaberiga. Lõika neerud õhukesteks viiludeks ja veereta viile jahus. Koori ja haki sibul. Kuumuta pannil rasv. Pruunista neerud ning sibul kogu aeg segades, et nad pruunistuksid ühtlaselt. Lisa vesi, puljongikuubik ja maitseained. Keeda hautist 15 minutit ning lõpu poole pane juurde maitsestamata jogurt või hapukoor ja petersell. Serveeri keedetud kartulite, riisi või makaronidega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa