Uudiskiri Instagram Facebook
 
Siseelunditest toite

Kartulivareenikud rupskitäidisega

Siseelunditest toite

Kartulivareenikud rupskitäidisega

PrindiSoovita sõbrale
Vareenikuid võid täita ka hautatud kapsa, praetud sibulaga segatud keedetud riisi või hakitud maksaga.
Retsept
portsjonile
5 tk Kartul
1 tk Muna
2 klaasi Jahu
0.5 klaasi Manna
100 g linnurupskid
Sool
Must pipar
Keeda koorega kartulid ja koori, aja läbi hakkmasina, sega juurde muna ja jahu ning sega tainast nii kaua, kuni see enam käte külge ei kleepu. Hane-, pardi- või kanarupskid aja läbi hakkmasina. Mannat prae nõrgal tulel kastrulis pidevalt segades, et põhja ei kõrbeks. Pruunistunud mannale lisa 2 klaasi soolaga maitsestatud keeva vett. Saadud puder jahuta maha ja sega hakitud rupskitega. Kartulitainas rulli 0,5 cm paksuselt. Lõika klaasiga välja sõõrid, tõsta igale sõõrile täidist ja näpista kokku. Pane vareenikud soolaga maitsestatud kuuma vette ja keeda. Vareenikuid võid täita ka hautatud kapsa, praetud sibulaga segatud keedetud riisi või hakitud maksaga.

Uued retseptid

Metsaste maitsetega lambakarree

Jõulud ja uusaasta
Metsaste maitsetega lambakarree