Lihatoidud  » Veiseliha

Hautatud veiseliha ploomidega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Harri Ilves
Muredaks hautatud veiseliha ja köögiviljad ploomimaitselises kastmes on proovimist väärt.
Kogus: 1 portsjon
Puhasta liha kelmest, kuivata ja lõika kuubikuteks. Puhasta ja viiluta köögiviljad.
Pruunista liha pannil ja tõsta haudepotti.
Samal pannil kuumuta porgand, seller ja sibul.
Sega tomatipasta köögiviljadega ja kuumuta kergelt.
Vala köögiviljad pannilt haudepotti lihale peale. Lisa puljong, kata pott kaanega ja hauta madalal kuumusel 1 tund või kuni liha on pehme. Pool tundi enne liha valmimist lisa mustad ploomid ja sega kergelt.
Serveeri koos riisi, keedetud või praetud kartulitega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
me 12.nov 2013 17:05
kust ploome saab?
Heli 12.jaan 2012 10:13
Tegin ka ilma sellerita, kuna üksikuid vatsi ei müüda. Väga maitsev.
sklissa 13.dets 2008 17:38
Väga lihtne ja maitseb imehea!
girlie 11.sept 2008 12:51
Väga maitsev ka ilma sellerita ;)
1