Lihatoidud  » Veiseliha

Liha pohlakastmes

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Pohlad teevad tavapärase koduse kastme vürtsikamaks. Hautamisaeg oleneb liha kvaliteedist.
Kogus: 1 portsjon
Lõika liha väikesteks õhemateks tükkideks ja pruunista pannil õlis. Lisa jahu, sega lihaga ja kuumuta, kuni jahu on pruunistunud. Vala hulka koor, sojakaste ja pohlad (võib eelnevalt purustada), murendatud puljongikuubik. Hauta nõrgal kuumusel, kuni liha on pehme. Maitsesta pipraga ja vajadusel ka soolaga. Serveerimisel raputa peale hakitud murulauku.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Mmmerlekas 20.märts 2010 14:24
Hautasin ka 2h, väga hea roog
Atsinna 11.dets 2008 22:58
Veiselihaga lähebki 2 tundi, vasikaliha võib 20 min. hautada.
juku 11.dets 2008 22:30
mul läks hautamiseks 2 h
1