Lihatoidud  » Veiseliha

Hautatud vasikaliha köögiviljadega

Keskmine hinne: 2.3 Allikas: 100 rooga
Kogus: 4 portsjonit
1. Lõika vasikaliha viiludeks, klopi kergelt läbi ja pruunista hautamisnõus. Lisa lihale maitsejuurviljad ja kuum puljong ning hauta. Poolel hautamisajal lisa sool ja pipar. Hauta, kuni liha on pehme. Tõsta liha leemest välja.

2. Hautamisleemest valmista jahu ja koort lisades kaste. Serveeri keedetud kartulite või kartulipudruga. Kaunista maitserohelisega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
rapuntsel 24.sept 2011 10:36
Veiseliha vajab pikka hautamisaega. Minu kogemusest - kui vasikas siis ahjus 200 kraadi juures 1,5-2h, vanem loom - 3 -3,5 tundi. Tulemus on ootamist väärt :)
jane 16.jaan 2011 19:39
tegin kõik retsepti järgi, aga noorlooma liha kaotas jube palju vedelikku ja jäi suht vintske. Pruunistasin korralikult, msi valesti läks?
1