Lihatoidud  » Veiseliha

Maksahautis

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Pille Enden
Köögiviljadega haudunud maks on õrn ja pehme ning valmib üsna kiiresti.
Valmistusaeg: 40-60 min

Ettevalmistusaeg 25 minutit + 20 minutit hautamiseks

Kogus: 4 portsjonit
Lõika maks 4–5 cm suurusteks ribadeks, prae kergelt võis ning maitsesta soola ja pipraga. Lisa viilutatud sibul, puista peale jahu ja kuumuta läbi. Lisa kooritud ja kangideks lõigatud porgandid, kaalikas ja seller. Vala peale puljong, nii et kolmveerand köögiviljast on kaetud. Lisa estragon, kata kaanega ja hauta 15–20 minutit, kuni aedvili on pehme. Lisa hapukoor ja maitsesta. Serveeri keedetud kartulitega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Cappy 23.apr 2012 17:42
Tegin esimest korda sööki maksast ning alustasin niisamuti köögiviljade hautamisega. Jätsin ära varsselleri ning estragoni ning lisasin tilli. Uskumatult hea toit tuli! :)
NAAJ 11.okt 2010 12:13
Meeldiv pajaroog. Kuna külmkapis oli järele jäänud natuke eelnevalt kuumutatud seeni, siis lisasin ka need. Estragoni jätaksin järgmine kord ära, andis mulle natukene võõrast maitset. Lisasin ka peenestatud rohelist sibulat ja tilli.
monky 03.märts 2009 17:55
:YAitäh retsepti eest.
aitsu 05.dets 2008 01:21
Jahuta saab ka hästi hakkama, maks annab piisavalt sisu vedelikule.:):Y
Trawler 30.nov 2008 13:38
aaaa okey aitähh info eest:Y
Eve 15.nov 2008 18:57
Mina alustaksin kaalika ja juurvilja hautamisega,maks läheb nii pika töötlemisega tuimaks.
1