annestiilKroonikatoidutare.eeideesahver.eeajakirjad24.eeperejakodu.ee
Advertisement
Lihatoidud  » Veiseliha

Strooganov

Keskmine hinne: 3.36 Allikas: 100 rooga Autor: Maire Suitsu
See klassikaline lihakaste saab tõeliselt hea ja mure vaid suurtes kauplustes müüdavast hästilaagerdunud veisefileest. Turul müüdav liha on veel liiga värske ning jääb isegi pikal hautamisel sitke ja tuimavõitu.
Kogus: 1 portsjon
Lõika sibulad pikuti neljaks, seejärel ristipidi viiludeks. Küpseta õlis läbipaistvaks ja tõsta pannilt ära. Lõika liha umbes 5 mm paksusteks ribadeks, prae pannil keskmisel kuumusel nelja eraldi portsjonina pruuniks. Tõsta kogu liha pannile tagasi, lisa sibul ja sega. Raputa peale paprika ja jahu, sega hästi läbi ning kuumuta segades paar minutit. Kalla siis pannile kogu külm vesi ja lase pidevalt segades keema tõusta. Lisa hapukoor, tomatipüree, maitseained ja pudendatud puljongikuubik. Hauta laagerdunud liha kaane all vaevalt keevana 15 minutit, mittelaagerdunut aga kuni 45 minutit ehk kuni liha on pehme.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Mari 23.mai 2011 21:28
Väga hea
arxitibi 07.märts 2009 20:18
Väga hea, ka algajal tuleb kõik super hästi välja!
Hindaja 04.veeb 2009 17:58
ma paneks edaspidi tomatipastat vähem;)
1