Uudiskiri Instagram Facebook
 
Veiseliha

Böfstrooganov seentega

Veiseliha

Böfstrooganov seentega

Harri Ilves 100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Erinevate legendidega seotud vene köögist pärit liharoog
Retsept
portsjonile
500 g Pehme veiseliha
250 g Šampinjonid
2 tk Sibul
1 sl Või
1 sl Õli
100 g Tomatipasta
sool, pipar
100 g Hapukoor
Lõika liha ribadeks
Haki sibulad ja puhasta seened
Pruunista liha ja sibulad pannil
Lisa tomatipasta ja hapukoor ning hauta, kuni liha on pehme
Natuke enne valmimist lisa šampinjonid
Serveeri kartulite või riisiga

KOMMENTAARID

algaja 19.nov 2012 12:20
elementaarset ei ole siin midagi khjuks,retsepti võivad ju lugeda ka täiesti köögi võõrad kes tahavad söögi tegemise kuntsti õppida. Ei võta ükki küljest,et retsept samm sammu haaval üle kirjutada ;)
nuppu pisut 13.sept 2010 16:37
vett tuleb ju lisada, see on ju elementaarne
Kahtleja 15.nov 2009 15:30
Kas mingi vedelik pole mitte retseptist puudu? Kuidas on võimalik hautada 100ml tomatipasta ja 100ml hapukoore sees ära 500g liha?
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool