Lihatoidud  » Veiseliha

Böfstrooganov seentega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Harri Ilves
Erinevate legendidega seotud vene köögist pärit liharoog
Kogus: 1 portsjon
Lõika liha ribadeks
Haki sibulad ja puhasta seened
Pruunista liha ja sibulad pannil
Lisa tomatipasta ja hapukoor ning hauta, kuni liha on pehme
Natuke enne valmimist lisa šampinjonid
Serveeri kartulite või riisiga
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
algaja 19.nov 2012 12:20
elementaarset ei ole siin midagi khjuks,retsepti võivad ju lugeda ka täiesti köögi võõrad kes tahavad söögi tegemise kuntsti õppida. Ei võta ükki küljest,et retsept samm sammu haaval üle kirjutada ;)
nuppu pisut 13.sept 2010 16:37
vett tuleb ju lisada, see on ju elementaarne
Kahtleja 15.nov 2009 15:30
Kas mingi vedelik pole mitte retseptist puudu? Kuidas on võimalik hautada 100ml tomatipasta ja 100ml hapukoore sees ära 500g liha?
1