Lihatoidud  » Veiseliha

Veiselihakaste

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Ecopot
Retsept Ecopot termospotiga valmistamiseks
Kogus: 1 portsjon
Kui eelistad soolasemat toitu, riputa eelmisel päeval lihatükkidele natuke soola.
Prae liha pannil kuni toore liha värv kaob. Pane liha suuremasse potti. Vala peale vesi. Kui vesi hakkab keema, lisa puljongikuubikud. Keeda vaiksel tulel 20 minutit. Lisa hakitud sibul ja porganditükid. Lase keema tõusta. Sega jahu vähese veega ja vala pidevalt segades kastme hulka. Tõsta termosesse vähemalt 1 tunniks.
Kui soovid valmistada väiksemat kogust, siis jaga retsepti kogused kahega ja kasuta väiksemat potti. Kui samal ajal suuremas potis toitu ei valmistata, siis aja selles keema poole poti jagu vett. Peale kastme keetmist tõsta väike pott suurema peale ja mõlemad koos termosesse.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
andrea 28.jaan 2014 15:06
Väga maitsev ja lihtne kaste.
1