Uudiskiri Instagram Facebook
 
Veiseliha

Veiselihakaste

Veiseliha

Veiselihakaste

Ecopot
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Ecopot
Retsept Ecopot termospotiga valmistamiseks
Retsept
portsjonile
800 g Veise- või sealiha
Õli praadimiseks
1 l Vesi
2 tk Puljongikuubik
2 tk Sibul
2 peotäit Porgand
2 sl Jahu
Kui eelistad soolasemat toitu, riputa eelmisel päeval lihatükkidele natuke soola.
Prae liha pannil kuni toore liha värv kaob. Pane liha suuremasse potti. Vala peale vesi. Kui vesi hakkab keema, lisa puljongikuubikud. Keeda vaiksel tulel 20 minutit. Lisa hakitud sibul ja porganditükid. Lase keema tõusta. Sega jahu vähese veega ja vala pidevalt segades kastme hulka. Tõsta termosesse vähemalt 1 tunniks.
Kui soovid valmistada väiksemat kogust, siis jaga retsepti kogused kahega ja kasuta väiksemat potti. Kui samal ajal suuremas potis toitu ei valmistata, siis aja selles keema poole poti jagu vett. Peale kastme keetmist tõsta väike pott suurema peale ja mõlemad koos termosesse.

Märksõnad

veiselihakaste

KOMMENTAARID

andrea 28.jaan 2014 15:06
Väga maitsev ja lihtne kaste.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool