Lihatoidud  » Veiseliha

Naturaalsed veiselihapihvid punaveinikastmega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Tiina Lebane
Maitsva veisepihvi valmistamine ei ole keeruline, kui arvestad põhitõdedega.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Tõsta laagerdunud liha tükk toatemperatuurile pool tundi enne küpsetamist, et külm liha ei jahutaks liigselt panni, mis omakorda ei laseks lihapinnal kiiresti pruunistuda.
2. Lõika liha neljaks tükiks, mulju käte vahel kergelt läbi ja kuivata majapidamispaberiga.
3. Kuumuta pannil õli ja või. Parim küpsetustemperatuur on käes, kui rasv on kuldkollane ega mulise enam.
4. Küpseta kuni 2 pihvi korraga, et pann taas liigselt ei jahtuks ja liha praadimise asemel hautama ei hakkaks. 1 cm lihapaksuse kohta arvesta 1 minut küpsemisaega. Kui lihamahlad ilmuvad pisaratena lihapinnale, keera liha ringi ja küpseta sama kaua ka teiselt poolt.
5. Maitsesta liha soola ja pipraga ja serveeri köögiviljade, maitsevõi ja punase veini kastmega.
6. Kiire veinikastme valmistamiseks pane kõik kastmeained peale kartulitärklise potti ja keeda tasasel tulel 10 minutit. Lahusta tärklis väheses külmas vees, lisa kastmele ja kuumuta keemiseni. Serveeri kohe.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa