Lihatoidud  » Veiseliha

Veinine veiseliha šokolaadikastmes

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Raili Mikk
Aega selle veinise lihaga läheb, aga asi on igat tundi väärt. Ja pidevalt hakkima ja praadima ka ei pea, enamiku ajast saab pada ahjus endaga ise hakkama.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 6 portsjonit
1.    Pane ahi 175 kraadi juurde soojenema. Kuivata liha majapidamispaberiga. Pruunista
veiseliha väikeste portsude kaupa pannil õli-või-segus ja tõsta kaussi.
2.   Prae ahjupotis koos tükeldatud peekoniga kuldseks sibul ning siis kergelt küüslauk. Kalla peale tomatipüree ning porgandid, loorberilehed, pipar, tüümian ja veiselihatükid. Kalla peale vein, kontsentreeritud veiselihaleem ja vesi. Lase keema tõusta ja pane kaas peale. Tõsta pott 2,5 tunniks ahju.
3.    Vahepeal pruunista šalottsibulad 2 sl õlis ning lisa koos tükeldatud juurselleriga haudepotti. Pane pott veel 1 tunniks ahju.
4. Lõika šokolaad veidi väiksemateks tükkideks ja sulata hautisesse. Maitsesta rooga soola ja valge pipraga. Juurde paku ahjukartuleid või jasmiiniriisi.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Nipi 29.märts 2011 20:53
Kuidas ?okolaadiga oli, sobis hästi?
vivin 23.märts 2011 17:03
Super hea toit sai valmis, veiseliha haudus tõsiselt pehmeks:P, kiiitsid külalised ja ka oma pere:D
1