Lihatoidud  » Veiseliha

Kapten Tenkeši guljašš

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: restoran Kapten Tenkeš
Priskelt paprikane hautis.
Valmistusaeg: üle 60 min

Hautamiseks 2,5 tundi

Kogus: 8 portsjonit
1. Kuumuta hakitud sibulad väheses õlis läbipaistvaks, lisa hakitud küüslauk ja kuumuta seni, kuni hakkab kerkima mõnusaid aroome. Tõsta nüüd nõu tulelt ning kata segu ühtlase kihina paprikapulbriga, aga nii, et seda ei satuks poti külgedele. Seal läheks see kähku kõrbema ja muudaks roa ebameeldivalt kibedaks.
2. Lisa roale tükeldatud liha ja veidi toiduõli või searasva. Lase kogu segu keema ning vajadusel lisa kuuma vett. Tähtis on, et liha oleks leemega kaetud. Keera kuumus tasasemaks ja hauta rooga 20 minutit.
3. Lisa sool, pipar ja tšillikreem. Hauta taas 20 minutit. Lisa siis värsked tükeldatud paprikad ja hauta veel pool tundi. Vajadusel vala juurde vett. Nüüd mõõda roale juurde letšokogus, hauta pool tundi, siis lisa porgandikuubikud ja hauta edasi pool tundi. Viimasena tõsta hulka tükeldatud kartul ning lisa nii palju vett, et roog oleks leemega kaetud. Keera kuumust juurde ja hauta guljašši seni, kuni kartul on muredaks keenud.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
ikka123 30.nov 2011 15:08
Väga hea! Lõpus ei mallanud enam oodata kuni kartul täitsa muredaks saab. Soovitan pärast veel endale sobivat maitserohelist peale raputada ja järgmine kord lisan sutsu köömneid ka, Toidutarest lugedes selgus, et tähtis komponent gulja??is. Vett lisasin ainult alguses nii nagu öeldud, vahepeal vett juurde ei pidanud lisama.
1