Lihatoidud  » Veiseliha

Veisehautis tumedate viinamarjadega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Maru
Tumedad viinamarjad on parimad seltsilised veiselihale, heledad aga kanalihale.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 3 portsjonit
1. Prae liharibad tulisel pannil kiirelt läbi. Lisa hakitud punase sibula kuubikud, kuumuta need klaasjaks ja lisa peeneks hakitud küüslauk. Pärast mõningast keerutust vala juurde paras sorts punast veini või tumedat viinamarjamahla. Lase vedelikul liha sisse imbuda ning lisa pestud ja seemneteta viinamarjad. Vala peale puljong ning hauta keskmisel kuumusel, kuni liha on pehmemast pehme.
2. Maitsestamisel timmi juurde tumedat sojakastet, maitse järgi sinepiseemneid, muskaatpähklit, törts palsamiäädikat, soola ja pipart. Viimasena lisa värskeid salveilehti. Et kaste seoks toitu paremini, lahusta tärklis või jahu vees ning sega pannisegusse. Lase pakseneda ning serveeri musta keedetud riisiga, mis haakub hästi maitsetiheda lihaga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa