Lihatoidud  » Veiseliha

Roheline karri brokoli ja veiselihaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Tai köök Autor: Aaro Lode
Mõnusalt kevadine karriroog.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
Kuumuta karripastat vokkimispannis väheses õlis umbes 5 minutit, kuni aroomid hakkavad eralduma. Lisa hakitud küüslauk ja sibul ning ribadeks lõigatud veiseliha ja prae veel umbes 5 minutit. Lisa puljong ja lase keema tõusta. Nüüd lisa laimilehed, sidrunhein, kalakaste ja suhkur. Lase keema tõusta ja keeda umbes 30 minutit.
Viimistle maitset kalakastme, laimimahla ja suhkruga. Seejärel lisa brokoliõisikud ja bambusevõrsed ning keeda veel umbes 5 minutit. Brokoli võiks jääda krõmps. Roheline karri peaks oma maitselt olema oluliselt mahedam kui punane. Serveeri rooga koos keedetud riisiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa