Lihatoidud  » Veiseliha

Vürtsikas veiselihapada kohviga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kohviraamat
Tumedale vürtsikale loomaliha- pajaroale annab kanges kohvis hautamine hõrku maitset veelgi juurde. Serveeri keedetud riisiga.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
Lõika liha kuubikuteks, peenesta sibulad ja küüslauguküüned. Prae pannil õlis sibul ja küüslauk klaasjaks, tõsta paksupõhjalisse kastrulisse. Suurenda pliidikuumust ja pruunista pannil lihakuubikud. Tõsta samuti potti ning vala peale kohv. Lisa maitseained, puljongikuubik, hakitud tšilli ja tomatipüree. Hauta, kuni lihatükid on pehmed (u 50 minutit). Lisa nõrutatud ja külma veega loputatud oad ning kuumuta kõik koos segades läbi. Maitse ja lisa vajadusel veel soola-pipart.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa