Lihatoidud  » Veiseliha

Viini šnitsel

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Suvetoidud Autor: Lia Virkus
Viinis pakutakse seda liharooga peaaegu igas restoranis. Klaasi Grüner Veltliner´iga.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 6 portsjonit
Lõika liha viiludeks. Pane viilud kahe kile vahele ja vasarda lihahaamriga mõlemalt poolt õhemaks. Paneeri lihaviilud munas ja riivsaias. Prae pannil küpseks ja vala üle sulatatud võiga. Serveeri sidruni sektoriga. Kõrvale sobivad hästi praetud kartulid ning tomati-kurgisalat.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
siirikirikal 19.okt 2012 10:25
euroneid: õli-võisegu on hea, ghee kõige parem. Austerlased ise praevad ?nitslit Schmalziga, mis on sea- või hanerasv, mida on kuumtöödeldud sarnaselt võiga, millest on saadud ghee.
euroneid 19.okt 2012 08:57
Kuival pannil tuleb praadida?
alfred 24.juuni 2012 18:35
Väga hea, natsionaalsotsialis-
tide suvepäevadel pakkusime. Soovitan soojalt!
1