Lihatoidud  » Veiseliha

Marineeritud veiseliha austrikastmes

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Pereköögi kokaraamat Autor: Lia Virkus
Selle roa jaoks vajad kahte erilist kastet – hoisin- ja austrikastet –, mis teevad loomalihast tõelise hõrgutise.
Valmistusaeg: kuni 20 min

+ 1 TUND KUNI ÖÖPÄEV MARINAADIS

Kogus: 4 portsjonit
Lõika liha 2,5 cm suurusteks kuubikuteks. Peenesta küüslauk ja ingver, sega ülejäänud marinaadiainetega.
Vala marinaad lihatükkidele ning lase laagerduda 1 tund kuni ööpäev. Kuumuta
vokkimispannil õli, pane sinna maitsestunud lihatükid ja pruunista pidevalt segades 3–4 minutit.
Kastme valmistamiseks lisa marinaadile maisijahu, austrikaste ja vesi. Kalla kaste lihatükkidele
ning keeda mõni minut, kuni liha on pehme. Serveeri rooga koos kuuma riisiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa