Uudiskiri Instagram Facebook
 
Veiseliha

Marineeritud veiseliha austrikastmes

Veiseliha

Marineeritud veiseliha austrikastmes

Lia Virkus Pereköögi kokaraamat
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Selle roa jaoks vajad kahte erilist kastet – hoisin- ja austrikastet –, mis teevad loomalihast tõelise hõrgutise.

kuni 20 min

+ 1 TUND KUNI ÖÖPÄEV MARINAADIS

Retsept
portsjonile
500 g Veiseliha
MARINAAD
6 küünt Küüslauk
2 cm jupp Ingver
4 spl Sojakaste
2 tl Seesamiõli
2 spl Veiniäädikas
2 tl Fariinsuhkur
2 spl Hoisin-kaste
AUSTRIKASTE
1 spl Maisijahu
6 tl Austrikaste
2 dl Vesi
Lõika liha 2,5 cm suurusteks kuubikuteks. Peenesta küüslauk ja ingver, sega ülejäänud marinaadiainetega.
Vala marinaad lihatükkidele ning lase laagerduda 1 tund kuni ööpäev. Kuumuta
vokkimispannil õli, pane sinna maitsestunud lihatükid ja pruunista pidevalt segades 3–4 minutit.
Kastme valmistamiseks lisa marinaadile maisijahu, austrikaste ja vesi. Kalla kaste lihatükkidele
ning keeda mõni minut, kuni liha on pehme. Serveeri rooga koos kuuma riisiga.

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes