Lihatoidud  » Veiseliha

Ahjustrooganov

Keskmine hinne: 4 Allikas: Lastepere kokaraamat Autor: Gudrun Noormets
Ahjus valmivad road ise. Mis nii viga.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 8 portsjonit
Tükelda liha. Koori sibulad ja porgandid, lõika esimesed poolratasteks ning teised seibideks. Kuumuta pann ja pruunista seal lihatükke kahes jaos, 500 g korraga. Tõsta liha haudepotti, lisa sibulad, porgandid, sool ja pipar. Vala peale nii palju vett, et kõik oleks kaetud. Hauta ahjus 200° juures kaane all 1,5–2 tundi. Kui liha on pehme, lisa köögikoor. Hoia ahjus veel niikaua, kuni koor hakkab keema. Serveeri koos keedetud kartulitega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Hindaja 19.jaan 2012 17:53
Mees ütles, et päris 5 pole, aga neli kindlasti
1