Lihatoidud  » Veiseliha

Veiseliha köögiviljadega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 suppi, paja- ja vormirooga Autor: Angeelika Kang
Lihtne ja tuttavlik pajaroog, millest kunagi ära ei tüdine. Need, kellele kaalikas ei meeldi, võivad selle kasutamata jätta ja asendada näiteks külmutatud hernestega.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
Tükelda liha kuubikuteks. Kuumuta kastrulis õli, pruunista selles liha mitmes jaos ning maitsesta soola-pipraga. Tõsta kogu liha potti. Lisa viilutatud sibulad ning kuubikuteks lõigatud porgandid ja kaalikas, kuumuta 5 minutit. Lisa ka puljong. Kata pott kaanega ja hauta rooga tasasel tulel, kuni liha on pehme. Sega juurde hapukoor ja hakitud maitseroheline. Lisa loorber. Serveeri keedetud kartulitega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Inglitemarkiis 12.veeb 2013 19:14
Imehea. Meie pere tänaōhtune ōhtusöök.
Ave 04.veeb 2013 13:18
No seda olen teinud mitmeid kordi ja ilmselt teen veelgi. Tõesti hea pajaroog ja kerge ka teha. Kusjuures viimane kord panin 3 loorberilehte, et tugevamat maitset saada.
1