Lihatoidud  » Veiseliha

Lihaveisesteik värviliste köögiviljadega

Keskmine hinne: 3.46 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Kui aega kipub nappima, on see pearoog perelõunaks alati hea lahendus.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 2 portsjonit
1. Koori köögiviljad ja lõika paari sentimeetri paksusteks viiludeks.
2. Auruta köögiviljad poolpehmeks.
3. Kuumuta pann ja sulata sellel või.
4. Lisa pannile aurutatud köögiviljad ja prae paar minutit. Maitsesta soolaga.
5. Kuumuta grillpann ja pintselda õliga üle.
6. Prae lihaviile mõlemalt poolt paar minutit.
7. Maitsesta soola ja pipraga ning jäta paariks minutiks “puhkama”.


HEA TEADA!
* Tõsta liha umbes tund aega enne praadimist toatemperatuurile, et praadides saaks liha kohe pruunistuma hakata.
* Serveeri liha kas punase veini või seenekastmega.
* Praetud liha vajab paar minutit n-ö puhkamisaega, et lõigates head lihamahlad kohe välja ei voolaks. 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa