Lihatoidud  » Veiseliha

Liharullid I

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Toidutare Autor: Toidutare
Loomaliharullid petersellivõiga.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Valmistusviis
Lõika liha viiludeks, vasarda, puista peale soola ja küüslaugupipart.
Petersellivõi saamiseks sega või hakitud petersellilehtedega.
Vormi või piklikeks tükkideks.
Igale lihalõigule pane võitükk.
Keera liha rulli ja seo niidiga või kinnita tiku abil.
Pruunista liharullid tulises rasvas.
Vala peale puljong ja kuumuta kaane all 15-20 minutit.
Valmis rullid tõsta vaagnale, lisa hautamisleeme jahu ja hapukoor.
Valmis kaste serveeri eraldi kastmekannus.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
dddd 23.nov 2009 13:25
:O:O:O:O:O
1