Lihatoidud  » Veiseliha

Täidetud kotletid

Keskmine hinne: 2.72 Allikas: Rootsi Autor: Toidutare
Täidetud kotletid kitsejuustuga
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 1 portsjon
 
Sega hakkliha, keefir, muna, sibul ja petersell, maitsesta soola ja pipraga.
Vormi kotletid ja vajuta iga kotleti sisse 3-4 fetajuustukuubikut.
Küpseta pannil mõlemalt poolt ilusaks pruuniks.
Lase kaane all kuumas seista veel u 6-8 minutit.
TOMATIKASTE:
Tükelda tomatid ja pruunista koos sibulaga rasvaines.
Lisa puljongikuubik, köömen ja vesi.
Keeda u 10 minutit, sega aeg-ajalt.
Valmis kaste mikserda, lisa hakitud basiilik ning maitsesta soola ja pipraga.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Alex 08.sept 2009 23:19
Dieetikutele teadmiseks siis: 1 normaalsuuruses kotleti kaal on ca 100g. Kui asendada keefir rasvata / maitsestamata jogurtiga Siis 1 kotlet = 96 KCal See aga on vaga vaga vahe kotleti kohta. Kotlet on äärmiselt mahlane ning pehme (kasutage eriti hea tulemuse saamiseks Rakvere Veise delikatesshakliha (136Kcal 100g). Valmistus - mitte maksimum kuumusel 2 minuti molemalt poolelt ning siis pliidilt maha ja kaane alla ca 2-3 minutiks järelkypsema. Super-
toit!
1