Lihatoidud  » Veiseliha

Evelin Pange veiseliha õllega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Evelin Pang
Noore staarnäitleja: "Mulle maitsevad veiseliha-õllehautised, see on eriti hea kombinatsioon!"
Kogus: 1 portsjon
Prae tükeldatud köögivilju õlis umbes 5 minutit, siis tõsta haudepotti. Sega jahu sinepi ja maitseainetega ja keeruta kõik lihatükid jahusegus läbi. Prae lihatükid järk-järgult koos peekoniga kuni pruunistumiseni. Tõsta haudepotti. Sega järelejäänud jahu pannil rasvainega. Vala tasakesi juurde õlu ja lase keema. Kalla õlu ja puljong haudepotti ning lisa loorberileht. Sega hoolega. kata pott kaanega ja hauta mõõdukas kuumuses 1,5 tundi või kuni liha on pehme.
Eriti hea on see koos kartulipudruga!
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Ei midagi erilist 26.jaan 2012 15:12
Eelnevat kiidulaulu lugedes tuli tahtmine see retsept järgi proovida. Sai tehtud täpselt retsepti järgi ja nagu siin soovitatud, vürtsigi lisatud, aga ... ei oskagi öelda, täiesti tavaline pajaroog. Ei midagi erilist, ootused olid vist liiga kõrged kogu seda kiidulaulu lugedes? Tubli 3 roog.
TerraMiisu 20.veeb 2011 17:27
Sinepipulber, poes täitsa olemas! :) Ise valmistan esimest korda, järgisin õpetust ja olin veidi "loominguline" mõnes punktis ning loodab, et mis potis podiseb hetkel - tuleb imemaitsev! :)
sinivares 19.veeb 2011 19:56
millest me räägime -sinepist (valmis) või pulbrist? esimest on suht raske jahuga segada, et see konsistentsi säilitaks..
Lilla 12.apr 2010 13:14
Sorry, kas liha ja peekoni lõikasite kuubikuteks nagu gulja?i puhul või viiludeks?
Jaburmoor 12.märts 2010 09:44
Tõeliselt hea roog! Kuigi mul juhtus väike aps ja õlut läks rohkem, mis tegi maitse ehk liiga mõrkjaks ja tugevaks. Järgmisel päeval soojendades lisasin kohvikoort, mis muutis maitse mahedamaks ja siis sõin mõnuga ilma kartulita. Kindlasti teen lähiajal veel, aga siis mõõdan õlut klaasiga ja lisan ka vürtsi.
lätsakas 26.veeb 2010 22:41
Aitäh Evelin! Superhea oli ja kindlasti jääb see retsept meie pere retseptide hulka edasi. Lugedes nüüd kommentaare, siis oleks võinud ka vürtsi võibolla lisada. Seller jäi ka mul välja ja kuna mees pole sibula sõber, siis panin 1 sibula. Ausalt öeldes ei olnud mul erilist usku sellesse retsepti kuna ka mina pole õlle sõber aga kogu pere kiitis ja arvan, et juba varsti teen jälle.:P
susinna 25.veeb 2010 15:11
Sinepipulber poes müügil.
anonüüm 25.veeb 2010 14:47
andke nüüd rumalale andeks,aga kas sinepit on siis pulbrina ka toidupoes müügis?Või kust seda saab?tänud juba ette!
Mmmerlekas 20.veeb 2010 20:41
Õlu mulle ei maitse, aga see roog tuli küll superhea välja, kindlasti teen veel, sellerit ma ei pannud..
stiux 21.nov 2009 17:48
tegin kitselihast ja loomalihast,mõlemal korral jäin rahule.teen veel!
emmeliine444 12.jaan 2009 22:34
Proovisin teha metsanotsu lihaga:-) Mõnna!
Hindrek 15.dets 2008 14:49
See ongi kõikse õigem lehma küpsetamise variant. Soovitan omalt poolt veel kaks tera vürtsi lisada.
1