Lihatoidud  » Veiseliha

Härjamedaljonid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kaunimaks Köögis Autor: triinu
Härjamedaljonid rosmariini-šokolaadikastmega
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Kuumuta malmpannil õli ja 1 osa võist.
Pruunista medaljonid kummaltki poolt kuldpruuniks - jättes küpsus keskmiseks, maitsestades pipraga mõlemalt poolt; soolaga maitsesta vaid pealmine küpse pool - võta liha pannilt ja aseta soendatud taldrikule, kattes pealt fooliumiga
KASTE: lisa pannile ülejäänud või, küüslauk, kakao ja vein. Lase keema tõusta, seejärel lisa rosmariin ja fond. Keeda vaiksel tulel segades umbes 1 minuti jagu.
Serveeri, kallates medaljonid kastmega üle.
Juurde võib serveerida balsamico-shiitake seeni: - sulata segades pannil 1 tl Demerara suhkrut ja palsamiäädikat - kui kontsistents meenutab siirupit, lisa seened ja n-ö glasuuri kiirelt nii, et siirup kataks õhukeselt seeni, maitsesta soola-pipraga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
maverik 03.apr 2007 22:00
shokolaadi kaste käib kindlasti auruvannis sulatatud shokolaadi näol ... kummaline kaste
1