Uudiskiri Instagram Facebook
 
Veiseliha

Vasikašnitsel

Veiseliha

Vasikašnitsel

Terviseleht
PrindiSoovita sõbrale
Vasikašnitsel Marsala-kastmega

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
8 tk õhuke vasikašnitsel
8 tk Parma singi viilud
Must pipar
3 tk Salveioksad
1 sl Või
100 ml Marsala vein
Sool
Valmistusviis Šnitsel ja sink tükeldatakse 3 osaks. Liha maitsestatakse pipraga. Igale lihaviilule asetatakse 1 singiviil ja salveileht. Kinnitatakse puutikukesega (hambaorgiga). Või ja õli kuumutatakse pannil šnitsleid praetakse kummaltki poolt 2 minutit ja võetakse tulelt. Marsala vein lisatakse praeleemele, kuumutatakse keemiseni ja maitsestatakse soolaga, valatakse üle liha.

Märksõnad

vasikašnitsel

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga