Lihatoidud  » Veiseliha

Liharullid peekoniga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Maire Suitsu Autor: Helen
Liharoog peekoniga
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Lõika liha 2,5 cm paksusteks viiludeks, rulli või vasarda need kahe küpsetuspaberi või toidukile vahel õhemaks. Määri igale viilule võid, raputa sellele pipart ja aseta mõned õhukesed kurgiribad. Keera liha tihedaks rulliks, ümbritse peekoniviiluga ja kinnita puust kokteilitikuga. Prae rullid kuumas õlis mõlemalt poolt pruuniks, lao ühe kihina väikesse hautamisnõusse ja kalla juurde nii palju kuuma vett, et rullid oleks peaaegu kaetud. Lisa pudendatud leemekuubik ja lase liha kaane all vaevalt keevana pehmeks haududa. Tõsta rullid vahukulbiga leemest välja ja eemalda tikud. Lao rullid eelkuumutatud vaagnale ja kata fooliumiga. Kastmeks kurna leem läbi sõela, lisa vein või rõõsk koor ja lase ägedal tulel 4-5 minutit keeda. Maitsesta ja serveeri koos rullidega.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa