Lihatoidud  » Veiseliha

Veiseliha õllekastmes

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Targu talita Autor: Sirje Rekkor
Praetud veisefileetükid õllekastmes.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Liha puhastada kelmetest ja lõigata suuremateks kangideks. Maitsestada soola ja pipraga. Praadida kahes jaos kuumas rasvas pruuniks ja tõsta vahukulbiga kaussi. Vähendada kuumust ning pannile panna porgandirattad, sulatatud või nõrutatud ja köögipaberiga kuivatatud sibulad ning kuumutada. Riputada peale jahu, kuumutada segades 1 minut. Valada peale õlu ja puljong ning lihatükid koos kaussi kogunenud vedelikuga. Hautada tasasel tulel kaane all 15-20 minutit, maitsestada soola ja pipraga.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.
Lisandid
Kartulipuder ja -püree, köögivili.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa