Lihatoidud  » Veiseliha

Biifsteegid mee-sinepikastmes

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Ôhtuleht Autor: Toidutare
Biifsteegid mee-sinepikastmes.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Hõõru mesi pehmeks.
Lisa sinep, sool ja purustatud sinepiseemned.
Lisa vähehaaval koor ja sega kaste ühtlaselt paksuks.
Lõika murulauk kastmesse.
Klopi biifsteeke kergelt rusikaga.
Kuumuta rasva pannil, kuni see on kuldkollane ega vahuta enam.
Tõsta biifsteegid pannile.
Prae neid umbes 2 minutit kummaltki poolt.
Praadimisaeg oleneb sellest, kui küpset liha soovid.
Lisa sool ja pipar.
11. Serveeri mee-sinepikastmega.
HEA TEADA: Roog õnnestub, kui kasutad kvaliteetset, laagerdatud liha. Biifsteek jääb vaid siis õrn, mahlane ja hea.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa