Lihatoidud  » Veiseliha

Küüslaugukotletid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Peeter Kard
Veisehakkliha-küüslaugukotletid.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Liha ja rasv lasta koos leotatud saia ja rasvas kuumutatud sibulaga läbi hakkmasina.
Lisada muna, hakitud petersellilehed ja küüslauk, aedpiparrohi, pipart ja soola.
Segada hoolikalt läbi, lisada hapukoor ja vormida 10 ovaalset kotletti.
Paneerida jahu, vähese veega lahtiklopitud muna ja riivsaiaga.
Pruunistada mõlemalt poolt kuumas võis või õlis.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Franz 24.dets 2006 12:25
Halastage ometi, nii kohutavalt palju rasva! Unustage või ja hapukoor, neerurasvast rääkimatata. Või on siin tegemist enesetapjate klubiga?
1