Uudiskiri Instagram Facebook
 
Veiseliha

Liha-kartulipihvid

Veiseliha

Liha-kartulipihvid

Peeter Kard
PrindiSoovita sõbrale
Liha-kartulipihvid kastmes.
Retsept
portsjonile
600 g veiseliha
750 g koorega keedetud kartuleid
1 sibul
1/2 porgandit
1/2 petersellijuurt
1 muna
75 g võid või rasva
riivsaia
75 g hapukoort
75 g tomatipastat
jahu
soola
pipart
1 loorberileht
maitserohelist
Valmistusviis
Liha pruunistada kergelt ja hautada, lisades veidi vett või puljongit, hakitud sibulat, loorberileht ja maitsejuured.
Kartulid koorida ja lasta koos jahtunud liha ja toore sibulaga läbi hakkmasina.
Lisada muna, maitsestada soola ja pipraga ning lasta veel kord läbi hakkmasina.
Vormida pihvid, paneerida riivsaiaga ja praadida rasvas.
Vajaduse korral küpsetada veel 5 minutit praeahjus.
Hautamisleemest valmistada jahu, koort ja tomatipastat lisades kaste.
Pihvid antakse lauale ainult kastme ja hakitud maitserohelisega.
 

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes