Lihatoidud  » Veiseliha

Liha-kartulipihvid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Peeter Kard
Liha-kartulipihvid kastmes.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Liha pruunistada kergelt ja hautada, lisades veidi vett või puljongit, hakitud sibulat, loorberileht ja maitsejuured.
Kartulid koorida ja lasta koos jahtunud liha ja toore sibulaga läbi hakkmasina.
Lisada muna, maitsestada soola ja pipraga ning lasta veel kord läbi hakkmasina.
Vormida pihvid, paneerida riivsaiaga ja praadida rasvas.
Vajaduse korral küpsetada veel 5 minutit praeahjus.
Hautamisleemest valmistada jahu, koort ja tomatipastat lisades kaste.
Pihvid antakse lauale ainult kastme ja hakitud maitserohelisega.
 
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa