Uudiskiri Instagram Facebook
 
Veiseliha

Talubiifsteek

Veiseliha

Talubiifsteek

Peeter Kard
PrindiSoovita sõbrale
Veisehakklihast biifsteegid suitsupekiga.

20-40 min

Retsept
portsjonile
1 kg veiseliha
100 g suitsupekki
150 ml vett
2-3 sibulat
100 g rasva
soola
pipart
Valmistusviis
Liha lasta läbi hakkmasina, lisada väikesteks kuubikuteks lõigatud suitsupekk, praetud hakitud sibulad ja külma vett.
Maitsestada soola ja pipraga ning segada hoolikalt läbi.
Märgade kätega vormida kuni 2 cm paksused ümmargused biifsteegid ja praadida kuumas rasvas mõlemalt poolt pruuniks.
Tõsta vaagnale, kasta praerasvaga.
 

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Metsaste maitsetega lambakarree

Jõulud ja uusaasta
Metsaste maitsetega lambakarree