Lihatoidud  » Veiseliha

Maroko pada

Keskmine hinne: 3.72 Allikas: Talvetoidud Autor: Lia Virkus
Marokopärast pajarooga tasub teha nädalavahetusel, kui on rohkem aega. Soovitatavalt lisa sinna ka tšillipipart, kas või pool kauna!
Valmistusaeg: üle 60 min

1 tund ja 20 minutit

Kogus: 6 portsjonit
Lõika liha tükkideks, pruunista õlis ning maitsesta aineloetelus toodud maitseainetega. Tõsta potti. Lõika sibulad õhukesteks sektoriteks, haki küüslauk (ja soovi korral tšilli). Lõika porgandid, baklažaan ja paprika tükkideks. Pruunista köögiviljad pannil ja lisa potti. Pane sinna ka nõrutatud kikerherned, tomatid koos leemega ja vesi. Hauta rooga kaane all pliidil või 175kraadises ahjus umbes 1 tund. Serveeri näiteks värskete ürtidega segatud kuskussiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Liisu 19.jaan 2014 17:38
Tänavusel talvel on sellest pajaroast saanud minu lemmiksöök. Safranit ma selle kalliduse tõttu enamasti ei kasuta ja sibul jääb selle pärast välja, et teised pereliikmed seda ei söö, aga ka sedasi saab roog väga maitsev. Olen teinud seda sealjuures nii sea, lamba kui veisega ja igal juhul on hea. Kõrvale sööngi enamasti killukese või, Maroko-päraste ürtide ja natukese sidruni- või laimimahlaga valmistatud kus-kussi, aga hea maitseb roog ka täiesti omaette. Kõrvale võtan mõnikord ka paar lusikatäit mõnusat paksu jogurtit.
1