Uudiskiri Instagram Facebook
 
Veiseliha

Romsteek veinišalottidega

Veiseliha

Romsteek veinišalottidega

Suur kokaraamat
PrindiSoovita sõbrale
Romsteek punaveinišalottidega.
Retsept
portsjonile
4 viilu Romsteek (a 200 g)
3 spl Õli
Sool
Must pipar
200 g Šalottsibul
2 spl Või
1.25 dl Punane vein (kuiv)
Valmistusviis
Loputa lihalõike külma vee all, tupsuta kuivaks ja sälgusta rasvariba.
Kuumuta pannil õli ja pruunista slles romsteeke mõlemalt poolt u 2 minutit.
Riputa peale soola ja pipart.
Tõsta liha pannilt vaagnale jahtuma.
Kata liha pealt fooliumiga, et mahlad saaksid koguneda.
Koori ja lõika neljaks šalottsibulad, hauta pannil võis (ära lase pruunistuda).
Vala peale vein ja keeda kolmandiku võrra kokku.
Maitsesta soola ja pipraga.
Pane romsteegid uuesti pannile ja kuumuta korraks koos kastmega.
 
 

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kreeka läätsesupp

Argitoidud
Kreeka läätsesupp