Lihatoidud  » Veiseliha

Romsteek veinišalottidega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Suur kokaraamat
Romsteek punaveinišalottidega.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Loputa lihalõike külma vee all, tupsuta kuivaks ja sälgusta rasvariba.
Kuumuta pannil õli ja pruunista slles romsteeke mõlemalt poolt u 2 minutit.
Riputa peale soola ja pipart.
Tõsta liha pannilt vaagnale jahtuma.
Kata liha pealt fooliumiga, et mahlad saaksid koguneda.
Koori ja lõika neljaks šalottsibulad, hauta pannil võis (ära lase pruunistuda).
Vala peale vein ja keeda kolmandiku võrra kokku.
Maitsesta soola ja pipraga.
Pane romsteegid uuesti pannile ja kuumuta korraks koos kastmega.
 
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa