Uudiskiri Instagram Facebook
 
Veiseliha

Loomarinnarull

Veiseliha

Loomarinnarull

Suur kokaraamat
PrindiSoovita sõbrale
Õllekastmes mooritud loomarinnarull porgandi, sibula ja selleriga.
Retsept
portsjonile
1 kg Veiseliha
2 spl Nisujahu
Sool
Must pipar
125 g Pekk (läbikasvanud)
500 g Sibul
125 g Juurseller
30 g Rasvaine
2 spl Demerara suhkur
3 dl Õlu (tume)
Valmistusviis
Loputa liha külma vee all ja tupsuta kuivaks.
Sega jahu soola ja pipraga ning veereta selles liha.
Lõika pekk väikesteks kuubikuteks.
Koori ja haki sibulad.
Kaabi, pese ja haki porgandid.
Pese seller, koori jämedakiuline väliskiht ja lõika kangid viiludeks.
Kuumuta potis loomarasv ja pruunista selles liha mõlemalt poolt.
Tõsta liha pannilt sooja kohta seisma.
Sulata praerasvas pekk, lisa juurvili ja hauta, sega sisse ka suhkur ja õlu.
Maitsesta kaste soola ja pipraga.
Aseta liha juurviljale ja moori kaanega kaetult nõrgal tulel umbes 2,5 tundi, aeg-ajalt liha keerates.
Võta liha välja ja keeda hautamisvedelikku veidi kokku.
Aseta liha taas köögiviljale.
Lisandiks:
Keedetud kartulid ja kähar peakapsas.

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes