Lihatoidud  » Veiseliha

Jahimehepada

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Suur kokaraamat
Hautatud loomaliha shampinjonide, kartuli ja porgandiga.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Loputa liha külma vee all, tupsuta kuivaks ja hõõru sisse soola ning pipraga.
Koori ja haki sibulad.
Puhasta, pese ja viiluta shampinjonid.
Kuumuta suures potis või pannil õli ja pruunista selles suurel kuumusel liha.
Lisa sibulad ja seened, hauta.
Kalla juurde punane vein ja keeda tasasel tulel 30 minutit, vala peale puljong ja hauta veel 30 minutit.
Koori pese ja viiluta porgandid ning kartulid, pane liha juurde potti või pannile ja keeda nõrgal tulel umbes 30 minutit.
Anna liha lauale koos juurviljadega.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Masha24 03.sept 2012 11:18
Ma ei saanud aru, mida ma lihaga tegema pean - kas tükkideks lõikama või tervelt potti panema. Kuna öeldud ei olnud, panin tervelt. Muidu oli kõik hea, aga liha tuli jube kuiv millegipärast. Arvan, et see toit oleks tunduvalt parem, kui kogu kupatus haudepotti panna ja ahju. Ehk tuleks liha siis parem.
1