Lihatoidud  » Veiseliha

Vasikamedaljonid kastmes

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Suur kokaraamat
Vasikamedaljonid portveinikastmes.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Puhasta vasikafileed rasvast ja kõõlustest, loputa külma vee all, tupsuta kuivaks ja lõika kaheksaks ühesuuruseks tükiks.
Riputa peale soola ja pipart ning veereta jahus.
Koori küüslauguküüs ja pane pannile sulatatud võisse.
Pruunista medaljone võis umbes 3 minutit, võta välja ja pane kinnikaetult sooja seisma.
Kalla ettevaatlikult praevedeliku pealt ära rasv, võta välja küüslauk.
Lahusta järelejäänud praevedelik valge veiniga, keeda vein peaaegu täielikult kokku.
Kalla juurde portvein ja rasvane hapukoor. Keeda kaste kokku ja maitsesta soola ning pipraga.
Sea medaljonid taldrikule koos kastmega, kõrvale paku riisi.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa