Uudiskiri Instagram Facebook
 
Veiseliha

Vasikamedaljonid kastmes

Veiseliha

Vasikamedaljonid kastmes

Suur kokaraamat
PrindiSoovita sõbrale
Vasikamedaljonid portveinikastmes.
Retsept
portsjonile
600 g Vasikaliha
Sool
Must pipar
2 spl Nisujahu
1 küüs Küüslauk
70 g Või
1 dl Valge vein
5 spl Portvein
1 dl Hapukoor
Valmistusviis
Puhasta vasikafileed rasvast ja kõõlustest, loputa külma vee all, tupsuta kuivaks ja lõika kaheksaks ühesuuruseks tükiks.
Riputa peale soola ja pipart ning veereta jahus.
Koori küüslauguküüs ja pane pannile sulatatud võisse.
Pruunista medaljone võis umbes 3 minutit, võta välja ja pane kinnikaetult sooja seisma.
Kalla ettevaatlikult praevedeliku pealt ära rasv, võta välja küüslauk.
Lahusta järelejäänud praevedelik valge veiniga, keeda vein peaaegu täielikult kokku.
Kalla juurde portvein ja rasvane hapukoor. Keeda kaste kokku ja maitsesta soola ning pipraga.
Sea medaljonid taldrikule koos kastmega, kõrvale paku riisi.
 

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes