Lihatoidud  » Veiseliha

Puravikud loomalihaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Soome
Tomati-veinikastmes hautatud loomaliha puravikega.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Liha lõigata viiludeks või tükikesteks ning praadida taimeõlis kuumal pliidil pannil. Seejärel panna liha kõrvale.Sibulad lõigata rõngasteks ning praadida väheses taimeõlis kuldkollaseks. Lisada keedetud erinevad puravikud ning segada veel veidi. Lisada liha. Puistata peale jahu ja segada. Kallata peale tomatimahl, punane vein ning vajaduse korral veidi puljongit. Lisada maitseained. Hautada umbes tund aega tasasel tulel või ahjus kaane all. Enne serveerimist puistata peale peterselli. Mida kauem roog tasasel tulel haudub, seda maitsvamaks see muutub.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa