Uudiskiri Instagram Facebook
 
Veiseliha

Veiselihapihvid

Veiseliha

Veiselihapihvid

Kodu ja aed.
PrindiSoovita sõbrale
Roa lisandiks sobivad punaveinikaste ja praetud punase sibula lõigud.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
150 g veise sise- või välisfilee
meresool
Must pipar
0.5 sl praadimiseks või
0.5 sl õli
Võta liha juba aegsasti külmkapist välja. Kuni liha toatemperatuuril soojeneb, valmista kaste ja muud lisandid. Lõika liha 1-2 cm paksusteks tükkideks. Riputa lihale peenestatud meresoola ja pipart. Pane või ja õli praepannile ning kuumuta. Pann on parajalt kuum, kui või sisisedes vahutama hakkab. Prae pihvid: 1 cm paksusi 1,5 minutit mõlemalt poolt, 2 cm paksusi 2-3 minutit mõlemalt poolt. Kui tahad täiesti küpseid pihve, siis prae mõlemalt poolt minuti jagu kauem. Lisandiks sobivad punaveinikaste ja praetud punase sibula lõigud.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kreeka läätsesupp

Argitoidud
Kreeka läätsesupp