Lihatoidud  » Veiseliha

Veiselihapihvid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodu ja aed.
Roa lisandiks sobivad punaveinikaste ja praetud punase sibula lõigud.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 1 portsjon
Võta liha juba aegsasti külmkapist välja. Kuni liha toatemperatuuril soojeneb, valmista kaste ja muud lisandid. Lõika liha 1-2 cm paksusteks tükkideks. Riputa lihale peenestatud meresoola ja pipart. Pane või ja õli praepannile ning kuumuta. Pann on parajalt kuum, kui või sisisedes vahutama hakkab. Prae pihvid: 1 cm paksusi 1,5 minutit mõlemalt poolt, 2 cm paksusi 2-3 minutit mõlemalt poolt. Kui tahad täiesti küpseid pihve, siis prae mõlemalt poolt minuti jagu kauem. Lisandiks sobivad punaveinikaste ja praetud punase sibula lõigud.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa