Lihatoidud  » Veiseliha

Seene-loomaliha pajaroog

Keskmine hinne: 4.05 Allikas: 100 suppi, paja- ja vormirooga.
Seened loomaliha ja köögiviljadega maitsevad hästi keedetud riisi või kartulitega.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Lõika liha umbes 2 cm suurusteks tükkideks ja pruunista väheses õlis. Pane koos kuuma vee ja puljongikuubikuga potti. Tükelda sibulad ning lõika paprika ribadeks, lase pannil kergelt pruunistuda ja lisa siis lihale. Pruunista pannil õlis tükeldatud seened ning kalla potti. Maitsesta roog soola ja pipraga. Hauta madalal kuumusel vähemalt tund või kuni liha on täiesti pehme. Vajadusel lisa keeva vett. Lisa tükeldatud ürdid. Serveeri keedetud kartulite või riisiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
morx 24.sept 2010 13:26
Olen loomaliha asemele sealiha võtnud, sest esimest on kvaliteetsena küllaltki keeruline saada, kuigi tulemus on lihast sõltumata väga hea.
1