Uudiskiri Instagram Facebook
 
Veiseliha

Täidetud šnitsel

Veiseliha

Täidetud šnitsel

Harri Ilves 100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Suitsupeekoni ja juustuga täidetud veiselihašnitsel.

20-40 min

Retsept
portsjonile
2 viilu hästilaagerdunud veise välisfilee
1 viil peekon
1 viil tahke juust (0.5 cm paksune viil)
sool
purustatud must pipar
1 tk muna
Riivsai
praadimisõli
Vasarda fileetükid ettevaatlikult õhukeseks ning raputa pipraga üle. Pane ühele lihatükile peekoni- ja juustuviil ning kata teise lihatükiga. Kasta šnitsel lahtiklopitud munasse ja seejärel riivsaiasse. Prae kuumas õlis madalamal kuumusel, kuni juust on peaaegu sulanud ja liha küps. Maitsesta soolaga. Ole ettevaatlik, et riivsaia kiht liialt ei pruunistuks. Serveeri rohelise salati ning keedetud kartulitega.

KOMMENTAARID

janza11 12.veeb 2006 18:59
väga nämma
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes