Lihatoidud  » Veiseliha

Täidetud šnitsel

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Harri Ilves
Suitsupeekoni ja juustuga täidetud veiselihašnitsel.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Vasarda fileetükid ettevaatlikult õhukeseks ning raputa pipraga üle. Pane ühele lihatükile peekoni- ja juustuviil ning kata teise lihatükiga. Kasta šnitsel lahtiklopitud munasse ja seejärel riivsaiasse. Prae kuumas õlis madalamal kuumusel, kuni juust on peaaegu sulanud ja liha küps. Maitsesta soolaga. Ole ettevaatlik, et riivsaia kiht liialt ei pruunistuks. Serveeri rohelise salati ning keedetud kartulitega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
janza11 12.veeb 2006 18:59
väga nämma
1