Uudiskiri Instagram Facebook
 
Veiseliha

Frankfurteri rullid

Veiseliha

Frankfurteri rullid

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Frankfurteri või viineriga täidetud veiseliharullid.
Retsept
portsjonile
500 g veise välisfilee
5 tk frankfurter
10 tk (või tavaline viiner)
50 g sinep
3 dl lihapuljong
Must pipar
KASTE
3 dl lihakeeduleem
sinepit maitse järgi
2 dl Vahukoor
Lõika liha lõikudeks ja vasarda kergelt. Määri vorstid sinepiga ning keera lihaviiludesse. Kinnita tikuga või seo niidiga kinni. Puista peale pipart. Pruunista rullid õlis ning hauta väheses puljongis pehmeks. Kastme jaoks kurna keeduleem, lisa koor ja maitsesta sinepiga, kuumuta hetke. Serveeri liharulle koos kastmega.

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes