Lihatoidud  » Veiseliha

Piprapihv II

Keskmine hinne: 2.66 Allikas: 100 rooga
Piprapihv kastmes.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Lõika fileest 2 cm paksused lõigud, hõõru pipraseguga ning lase 15 minutit seista. Küpseta liha mõlemalt poolt 2 minutit ja maitsesta soolaga. Vala brändi pannile ning süüta põlema, flambeeri liha hetke leegis (see annab võrratu maitsenüansi).Tõsta pihvid pannilt ja hoia kaane all soojas. Pruunista pannil sibul, lisa puljong, vahukoor ja brändi. Keeda kastet seni, kuni sellest jääb alles kaks kolmandikku. Maitsesta soola ja pipraga.
Serveeri liha kastme ja keedetud kartulite, brokoli või lillkapsaga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Elar 09.aug 2013 20:50
Iga konjak on brändi (aga iga brändi ei ole konjak), seega muidugi võib.
Krissu 31.juuli 2012 21:32
Kas konjakit võib lisada? Brändi asemel?
Andrus 19.veeb 2010 16:26
Jumaldan piprapihvi ning selle retsepti järgi tuli see võrratu
1