Lihatoidud  » Veiseliha

Šnitsel

Keskmine hinne: 2.37 Allikas: 100 rooga
Paneeritud veise või vasikalihast šnitslite valmistamine ja erinevad serveerimisviisid.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
Hoia liha mõni tund enne valmistamist toatemperatuuril. Viiluta välisfilee ja vasarda 6-7 mm paksuseks. Paneeri soola ja pipraga maitsestatud nisujahus, munas ning riivsaias. Küpseta šnitslid rohkes õlis või võis krõbedaks ja kuldpruuniks. Serveeri kohe kartulipudru või riisi ja köögiviljade või salsaga.
Holšteini šnitsel: serveeri liha praetud muna, anšoovise ja kapparitega.
Metsamehe šnitsel: serveeri seenekastmega (100 g metsaseeni, 1 sibul, 50 g peekonit, 1 dl kohvikoort - pane pannile tükeldatud seened, sibul ja peekon, prae veidi. Vala juurde koor, keeda mõni minut.).
Šveitsi šnitsel: 2 väiksemat, 100 grammist šnitslit täidetud juustu ja singiga. Vasarda lihatükid õhemaks, pane vahele singi- ja juustuviil. Kata pealt teise lihaviiluga. Paneeri munas ja riivsaias.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
joe 24.veeb 2010 17:35
das ?nitsel ist gut ya ya :D
unimüts 23.nov 2009 20:07
ssssssssssssssssssss-
sssssssssssssss norrrrrrrrrrrrrrrrrr-
rrrrrrrrrrrrrrrrr fuh hea
kokk 23.nov 2009 20:05
:H best food for ever i love this
lihatoitlane 23.nov 2009 19:39
;) super maailma parim ?nitsel ma jumaldan ?nitslit
kokake 16.märts 2009 19:33
võiks siinsed kommenteerijad oma äsja valminud roast pilte üles riputada. oleks väga tänulik !
KOKKAMIS MEISTRID JAH 16.märts 2009 19:31
hetkel on valmimis käigus, eks paistab siis kui valmis saab. tsauki kommenteerin jälle kui gurmee valmis saab. seniks nägudeni. tulen tagasi umbes 1 h pärast
Kris 08.dets 2008 23:51
Väga hea ?nitsel, lisasin omalt poolt liha üldmaitseainet riivsaiale, andis head maitset.
Merlinmmmm 24.mai 2008 00:21
Mina olen riivsaiale lisanud parmesanijuust (konsumis on sisuliselt jahuks riivitud varianti, see haakub hästi).
Lizzzu1 15.apr 2008 15:51
mm väga maitsev tuli...kindlasti teen veel Ps: Törakas sinepit muna sisse, tegi asja tõesti veel maitsvamaks ;)
musi23 14.apr 2007 14:35
super hea
KaTuKaTu 06.sept 2005 20:23
Mina panin muna juurde veel keskmise kangusega isnepit ja törtsu kanget sinepit, sai hirmus hea!
plärakast 22.aug 2005 20:13
nii hea snitsel tuli mul välja aga ennem ma tappisin liha ästi pehmeks
1