Lihatoidud  » Veiseliha

Vasikalihaböfstrooganov

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Kiirelt valmiv vasikalihaguljašš.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Vasarda kergelt liha, lõika peenikesteks ribadeks ja pruunista koos sibulatega pannil võis. Lisa tomatipüree ja veidi keeva vett ning hauta 10-15 minutit kaane all, kuni liha on pehme. Lisa jahuga segatud koor ja lase kastmel keema tõusta. Maitsesta soola ja värskelt jahvatatud pipraga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
gurmaan 20.sept 2011 13:45
ja praetud porgand käib ka asjajuurde.
Hindaja 18.jaan 2011 21:57
Mmmm, väga hea toit! :) Maitseb kogu perele. @Kristinsöö-
b: Kui soovid, siis pane, ega ju keelatud pole. Siiski on su mõte vale, et ilma hapukurgita pole strooganovi. Klassikaline böfstrooganov tehaksegi ilma hapukurgita. :)
Kristinsööb 18.jaan 2011 17:07
Vasikalihaböfstrooga-
nov. See on Vasikalihaböfstrooga-
nov, böfstrooganov. Minu arust ilma hapukurgita ei ole böfstrooganovi.
1