Uudiskiri Instagram Facebook
 
Veiseliha

Vasikalihaböfstrooganov

Veiseliha

Vasikalihaböfstrooganov

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Kiirelt valmiv vasikalihaguljašš.

20-40 min

Retsept
portsjonile
500 g kondita vasikaliha (vasika tagaosast või abatükist)
2 tk tükeldatud sibul
1 dl kohvi- või vahukoor
või praadimiseks
4 sl tomatipüree
1 tl sool
Must pipar (värskelt jahvatatud)
1 spl nisujahu
Vasarda kergelt liha, lõika peenikesteks ribadeks ja pruunista koos sibulatega pannil võis. Lisa tomatipüree ja veidi keeva vett ning hauta 10-15 minutit kaane all, kuni liha on pehme. Lisa jahuga segatud koor ja lase kastmel keema tõusta. Maitsesta soola ja värskelt jahvatatud pipraga.

KOMMENTAARID

gurmaan 20.sept 2011 13:45
ja praetud porgand käib ka asjajuurde.
Hindaja 18.jaan 2011 21:57
Mmmm, väga hea toit! :) Maitseb kogu perele. @Kristinsöö-
b: Kui soovid, siis pane, ega ju keelatud pole. Siiski on su mõte vale, et ilma hapukurgita pole strooganovi. Klassikaline böfstrooganov tehaksegi ilma hapukurgita. :)
Kristinsööb 18.jaan 2011 17:07
Vasikalihaböfstrooga-
nov. See on Vasikalihaböfstrooga-
nov, böfstrooganov. Minu arust ilma hapukurgita ei ole böfstrooganovi.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool