Lihatoidud  » Veiseliha

Loomalihapada seentega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Korilase kokaraamat.
Ahjus hautatud loomalihapada seente, sibulate ja tomatitega.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Lõika liha kuubikuteks. Puhasta ja tükelda seened. Koori ning haki sibulad. Koori ja viiluta tomatid. Pruunista loomaliha hästi kuumal praepannil väheses õlis ( või ka ilma ), sega. Soola lisa siis, kui liha hakkab vedelikku välja ajama. Vala liha kuumakindlasse nõusse või kaanega ahjuvormi. Pruunista seened pannil väheses rasvaines koos sibulatega ja vala ahjuvormi. Pealmiseks kihiks pane tomativiilud. Kalla üle veiniga, kata nõu kaanega ja hauta ahjus 225°C juures umbes tund aega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa