Uudiskiri Instagram Facebook
 
Veiseliha

Loomalihapada seentega

Veiseliha

Loomalihapada seentega

Korilase kokaraamat.
PrindiSoovita sõbrale
Ahjus hautatud loomalihapada seente, sibulate ja tomatitega.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
600 g Veiseliha
600 g värsked seened
5 kuni 6 tk Sibul
3 tk (suuremat) Tomat
1 kuni 1.5 dl punane vein
Sool
Must pipar
Lõika liha kuubikuteks. Puhasta ja tükelda seened. Koori ning haki sibulad. Koori ja viiluta tomatid. Pruunista loomaliha hästi kuumal praepannil väheses õlis ( või ka ilma ), sega. Soola lisa siis, kui liha hakkab vedelikku välja ajama. Vala liha kuumakindlasse nõusse või kaanega ahjuvormi. Pruunista seened pannil väheses rasvaines koos sibulatega ja vala ahjuvormi. Pealmiseks kihiks pane tomativiilud. Kalla üle veiniga, kata nõu kaanega ja hauta ahjus 225°C juures umbes tund aega.

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes