Lihatoidud  » Veiseliha

Vasikapraad küpsetuskotis

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Harri Ilves
Kotis küpsetatud vasikapraad säilitab liha mahlasuse ja ürtide aroomi.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 6 portsjonit
Kuivata liha ja eemalda kelmed. Sega uhmris maitseained ning ürdid. Hõõru liha pind valmistatud maitseseguga. Tükelda porgandid seibideks. Sega köögiviljapuljong sidrunimahlaga. Pane liha küpsetuskotti, lisa porgandirattad ja vala peale puljong. Sule kott ning lõika väike ava sellesse kohta, kust puljong küpsetamise ajal välja ei voolaks. Küpseta ahjus 175°C juures 1,5 tundi või kuni liha sisetemperatuur jõuab 70°C-ni. Retsept on kuuele kuni kaheksale inimesele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
willu 19.veeb 2012 17:38
Lihaveisest tuli see praad küll suurepärane - pehme ja mahlane. 1,5 tundi oli küpsetusajaks piisav. Aitäh!
inniki 22.dets 2011 23:20
Sealiha ongi pehme! Veiseliha on vintske ja raske valmistada. Proovib seda ja annan teada, ikka retsepti kohaselt :)
Helen 07.jaan 2010 20:06
Ülihea oli! Esimest korda jäi liha hea ja mahlane, mitte kuiv ja vintske. Ahjaa, kuna vasika ega veiseliha kohalikusest poodidest ma ei leidnud, siis kasutasin sealiha ning basiilik jäi ka lisamata, kuid sellest hoolimata oli maitse super. Tänud retsepti eest!
1